2 0 1 4 I BILDER | JULI - DECEMBER

 
Ett flertal av de varma sommardagarna hamnade vi på smultronstället i Söderköping där vi strosade runt och åt glass i stora stora lass. 

 

 
X antal träningspass klarades av, både i Rätös branta backar men också hemma i Linköping på arenan. Det är något speciellt med att stöta i strålande solsken.
 
 
Sedan kom de där veckorna vi spenderade ensamma på Rätö, familjen och så värlens bästa kusiner. Sommarlovets utan tvekan bästa veckor. Att det kan vara så magiskt att bara ligga vid havet och inte göra någonting. 
 
 
Sommarlovets mest efterlängtade tripp började närma sig och vi förberedde oss för att ge oss ut på öppna havet för att fiska torsk. Vi kom inte särskilt långt innan de stora vågor skapade ett väldigt illamående hos oss och fyra hängde till slut kräkandes över relingen.Vi fick nödlanda på en liten ö och återhämta oss. Resan vart kanske inte riktigt som vi tänkt oss men vi får oss alla ett gott skratt när vi tänker tillbaka.. 
 
 
I augustis andra helg satte vi oss i bilarna som skulle ta oss upp till USM i Söderhamn. Jag hade det så himla bra den helgen och när söndagen kom och det var min tur att kliva in på arenan iförd tävlingsdräkten var jag helt sjukt taggad!
 
 
Hem från Söderhamn åkte jag hem med ett brett leende på läpparna och ett SM-guld i fickan efter resultatet 14.13. Över 14 meter igen!!
 
 
Efter mitt SM sa jag hejdå till familj och vänner i Linköping och åkte tillbaka till Karlstad. Slut på sommarlov och tillbaka till verkligheten. Dags att börja gymnasiets andra år. 
 
 
Brun som en pepparkaka, go och glad, och dessutom supertaggad på ett nytt skolår. Eller?!?
 
 
Efter bara någon vecka i Karlstad åkte jag hem till Linköping igen. LGIF stod som arrangörer för Kratfmätningsfinalen och vi hade det riktigt roligt som funktionärer. Arrangemanget vart ganska lyckat för den delen med. 
 
 
Hade en spontan men välbehövd sleepover mitt i veckan med tre fantastiska tjejer som jag kommit otroligt nära det senaste halvåret. Mys mys mys på hög nivå!
 
Två av världens bästa, Max och Agnes kom på besök över en helg i Karlstad och vi hade det så så så bra. Pizza, godis, prat till sent inpå natten och hysteriska skrattanfall summerar helgen bra.
 
 
Det är nu mitten av september och världens finaste Lisa fyller 17 vilket firas med brakfest. Riktigt lyckad kväll med riktigt bra människor. 
 
 
Första oktober stod jag och Melinda i Globen och det var dags för något vi tålmodigt gått och väntat på i ett halvår - LADY GAGA!!! Sinnessjukt bra kväll med världens bästa artist. 
 
 
Hängde med en saknad lillasyster en helg i Linköping. Behövligt för en Amanda som började gå in i en allt sämre period i sitt liv..
 
 
Världens bästa vän Linn fixade en riktig mysfrukost åt oss två. Några dagar senare bar det för min del av till USA och för hennes del Budapest, det var ju nämligen höstlov!
 
 
Min två veckor långa resa till USAs västkust var helt otrolig. Jag fick träffa en efterlängtad Solomon och jag fick tid att andas och bara ta det lugnt även om dagarna gick i 300. Mycket shopping, upplevelser, god mat, bra människor och en massa annat var vad resan bestod av. Ville allt annat än att åka hem..
 
 
November var en knepig månad där jag för första gången i mitt liv mådde riktigt psykiskt dåligt. Till det fanns många orsaker och tack vare fantastiska människor i min omgivning kunde jag sätta ord på vad det var som gnagde inom mig och försöka gå vidare mot ljusare tider. Jag började må allt bättre psykiskt och jag började känna igen mig själv igen, men då kom det fysiska. Körtelfeber. Aldrig innan har jag mått så dåligt, känt mig så inkapabel till att ens röra mig. Kunde inte svälja, när det var som värst orkade jag inte stå på egna ben. Det ledde till ytterligare några veckors träningsförbud och det tärde på mig.. 
 
 
Det blev december och kylan började nå Karlstad, än så länge ingen snö dock.
 
 
De sista dagarna i Karlstad innan det var dags för jullov hemma i Linköping spenderades mycket tid med Linn. Hon skulle upp till Sälen där hon spenderar sina vinterlov och jag skulle som sagt hem,det innebar att vi inte skulle ses på över tre veckor.
 
 
Väl hemma i Linköping skulle mycket göras. De sista julklapparna inhandlades, julstämningen skulle infinna sig och en hel del kompisar skulle det hinnas catcha-up med. Sen kom julafton. Älskar julen, älskar att umgås med nära och kära.
 
 
Tre dagar senare bestämde sig snön för att falla vilket var mycket efterlängtat.
 
 
Och här är jag nu. Alldeles strax ska jag börja fixa mig inför en storslagen nyårsafton, men innan dess skulle årsresumén sammanställas. En resumé, eller sammanfattning av ett år där jag valt att visa de ljusare stunderna till större del här på bloggen. Jag hoppas att ni som följt med mig under dessa dagar vill fortsätta med det för ni är tamigfan bäst. Nu hoppas vi på ett riktigt bra 2015 som jag välkomnar med öppna armar. GOTT NYTT ÅR!♥
 


Kommentarer


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0