ETT ÅR SENARE

Jag kommer aldrig glömma det ögonblicket jag klev in på Sundstagymnasiet. Den dagen jag blev en elev där, en del av skolan. En så otroligt rädd, förväntansfull och vilsen Amanda som inte hade någon som helst koll på vart hon skulle, vilken klass hon skulle gå i, eller vilka människor hon skulle få lära känna. Nu står jag här, ett skolår senare. Ett helt jävla skolår har flugit förbi på nolltid, och så mycket har hänt. Så mycket har förändrats. Det är helt sjukt, helt obeskrivligt. Så många minnen har skapats. Lyckotårar blandat med tårar av hemlängtan och utmattning blandat med prestationsångest har torkats bort. En oräknelig mängd träningspass har avklarats. Så många förbättringar hos den galna kulstötare som bor inom mig. 
 
Det har vart ett lärorikt år. Jag har utvecklats så mycket som människa och jag har också lärt känna mig själv på ett helt annat sätt. Hur jag fungerar i ovana situationer, hur min kropp reagerar på så stora omställningar. Det har vart ett sådant äventyr. På ett sätt är det skönt att det över, att få ta en paus ifrån det verkliga livet. Att få lämna lägenheten och spendera sommaren så som den ska spenderas. Utan skola tillsammans med familj och vänner. Det har jag längtat efter, och det har jag gjort mig förjtänt av efter allt plugg. Efter perioder med flera inlämningar och prov per vecka som jag klarat av. Jag har bokstavligt talat legat och störttjutit på högar av skolböcker och anteckningar och frågat mig själv hur fan jag ska klara av detta utan att gå under? Men jag har klarat det. Inte ett enda underkänt. Det känns så jävla bra. 
 
Jag kan inte sätta ord på denna upplevelse. Den är obeskrivlig, och det bästa är att jag har två år kvar. 
 
"Idag mina vänner har jag börjat gymnasiet! Lite skrämmande men samtidigt en extremt spännande känsla att gå in i en helt ny skola med helt nya människor. Fick träffa klassen, i min klass går de som har valt olika idrottsgymnasium. Vi var 7 friidrottare och resten var från andra sporter. Verkar vara ett skönt gäng, så det kommer nog bli super detta!" skrev jag den 21 augusti 2013. Alltså samma dag som jag började gymnasiet, och jag hade rätt. SA13C är ett gäng förjävla bra människor. 
 
 
 


Kommentarer
M

Riktigt kul att läsa. Tycker om din blogg starkt tjejen, fortsätt så! Du imponerar stort!

2014-05-28 @ 17:13:30


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0