ÅTER PÅ SVENSK MARK

HEEEEJ!!! Wow vad bra jag har haft det, så bra att bloggandet inte alls har kommits ihåg, men så kan det vara ibland. Jag är hur som helst tillbaka i Sverige och Karlstad och sitter för tillfället i spanskaklassrummet. Från och med idag är vardag och rutiner tillbaka på sin plats och det känns både bra och tråkigt.. Förr eller senare skulle ju detta ta slut och det visste jag mycket väl om, men klart är det tungt ändå..
 
Lovar er både bilder och text från och om denna resa, men tills dess får ni trösta er med att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det stämmer faktiskt. För tillfället har jag fyra prov och en hel del andra examinationer samt alla genomgångar att ta ikapp och därför får blogen komma ikapp när det finns tid för det. Så enkelt är det. Men jag lever, jag har haft det helt fantastiskt och kan inte vänta på att få berätta för er.
 
Denna torsdag kommer se ut som en helt vanlig torsdag. En lektion engelska kvar innan jag slutar skolan för dagen och då väntar träning. Efter träning blir det lite mysplugg med en svenskabok och förmodligen en (flera) kopp(ar) höstigt té. Det underlättar plugget en aning. Förresten så snöar det i Linköping, men i Karlstad har ännu ingen snö lagt sig på gatorna. Vet inte om jag längtar eller fruktar snön. Det får vi helt enkelt se när den väl kommer. Hoppas ni har haft två riktigt bra veckor och får en fortsatt bra torsdag. pusselipussar 
 


Kommentarer


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0