LIVSUPPDATERING

Hej på er, hoppas ni mår bra! Jag tänkte att det var dags för en liten livsuppdatering. Släpper man en bomb får man väl städa upp efter sig, right? Först och främst måste jag tacka för värmade kommentarer och stöttande omgivning som hjälpt mig upp igen, så så så tacksam för det. Det gör mig glad att läsa vad ni skriver och säger. Det var skönt att få berätta något som inte är så ytligt, utan mer ärligt. 
 
Den senaste veckan har onekligen vart speciell. Jag har gått från en vandrande maskin till en some-what människa igen. Efter en överenskommelse med tränaren får det bli någon/några träningsfria veckor tills jag känner att jag är på fötter igen. Till en början kändes det inte alls kul, utan jag såg bara det negativa i det. Så som att "nu kommer jag tappa ännu mer" och att "saken kommer inte bli bättre utav det", men ack vad fel jag hade. På en vecka har jag hunnit knappa in på så mycket sömn och plugg så alla prov, läxor och inlämningar inte kan räknas på fingrarna. Det är som universums största sten har ramlat ner från axlarna och jag börjar helt enkelt få kontroll på saker och ting. Jag fokuserar på att andas, ta det lugnt och låta oron och ångesten ligga på hatthyllan. Det är mycket att göra, men det är hanterbart och det är en skön känsla. För stunden sitter jag och pluggar inför morgondagens samhällsprov och det ska jag fortsätta med ett tag. Tills vi hörs nästa gång får ni ha det supermega bra. pussar pussar. 
 
Tills vidare bjuds det på en måndagsselfie. No more mörka ringar under ögonen!! Framsteg.


Kommentarer
farmor

Hej hjärtat

Jag är så glad att du orkade att ta tag i din situation och att du verkar må bättre och börjar få ordning i din vardag igen. Du är stark i livets berg- och dalbana!

Älskar dig!
Kram tills vi ses

Farmor

2014-11-18 @ 12:02:44
Kerstin Hammarberg

Hej Amanda,
Underbart att läsa din livsuppdatering,
ta ett steg i taget,

Kerstin o Anders

2014-11-18 @ 18:59:47


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0