SKOLÅRETS SISTA MÅNDAG

Hej, och förlåt för en tom vecka här på bloggen. Mycket i görningen innan jag äntligen kan ta ett efterlängtat sommarlov, som ska bli helt fantastiskt skönt kan jag lova. 
 
Sedan vi hördes sist har mycket hänt. Tre tävlingar och en skolvecka har hunnits med, och såklart en hel del träning, vänner och massa skratt. När det kommer till tävlingarna har jag vart lite här och där. Förra helgen var det Lerum på lördagen och Katrineholm på söndagen, båda två mycket fina tävlingar som gav mersmak inför tävlingen i Kil som genomfördes igår. Efter ett övertramp på en 15,70 stöt var jag allt annat än glad, men trots det hade jag flera av mitt livs längsta stötar under tävlingen så jag måste ändå erkänna att jag är nöjd. Vad det gäller den långa stöten är det bara att göra om och göra rätt. 
 
Friidrott är mer eller mindre vad allt kretsar kring i skrivande stund. Sommarlovets första dag, alltså fredag, bär det av till Huddinge för att tävla tillsammas med mamma och Millan, perfekt start på vad som verkar bli ett alldeles perfekt sommarlov. Detta har jag kämpat för hela året. Som jag skrev tidigare - livet börjar äntligen bli rättvist igen. Ha en fin måndag, pussar!!


Kommentarer


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0