6 MAJ

Det är nu mer maj och prov, inlämningar, nationella prov och muntliga framställningar hit och dit är allt som snurrar i min skalle. Är jag skoltrött? JA. Får längtan efter sommarlov mig att kämpa på de sista veckorna? Ja. Som plåster på såren går träningen bättre än någonsin och det är en ren njutning att gå in i ringen och stöta iväg kulan. Som jag älskar det. 
 
Förlåt för ett par tomma dagar här men bloggen har vart en stressad Amandas sista prioritering. Nu börjar det lägga sig och prov efter prov kan bockas av. Vad jag kan komma på väntar fyra inlämningar, en muntlig framställning samt en hel drös nationella prov innan sommarlovet står för dörren - som jag längtar. Sommarlängtan är helt oförklarlig. 
 
Annars då? Jag hade fyra fina dagar hemma och landade i Karlstad i söndags kväll. En skolvecka har mer eller mindre flugit förbi och två skoldagar är kvar innan vi går in i årets 20 vecka. Fyra kvar till lov och tills dess ska många saker hinnas med. Mycket roligt står på agendan vilket jag tackar innerligt för! Bland annat är det inte mer än en vecka kvar innan mina favoriter från Linköping sätter sig på tåget mot Karlstad för ett par dagar av träning i solstaden. En vecka efter det väntar SÄSONGSDEBUT!!!!! Halleluja vad kul! Har inte tävlat på över 8 (!!) månader så att en tävlingsstart är efterlängtad är det ingen frågan om. 


Kommentarer


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0