JUST NUMellis på tjockmattan tillsammans med lite plugg och en bästa vän. 

SOVMORGON

Sovmorgon till 12.50. Med andra ord en bra fredag med tanke på att jag vanligtvis börjar 9.10. Kom just ut ur duschen och nu ska jag klunka kaffe och få lite plugg ur vägen. Visserligen har jag en hel helg som kan ägnas till plugg men känns skönare att få det överstökat och lägga helgen på annat. Nej ni, nu ska jag ta tag i plugghögen innan jag drar mig mot skolan för en lektion. Efter det väntar träning. PussIN ACTION
Vardagen är i full gång igen och rutinerna faller sakta på plats, vakna, träna, skola, träna, plugga och sova. Det är så dagarna ser ut ungefär, och jag trivs. Det ni ser på bilderna över är ungefär hur träningspassen ser ut för tillfället. Tillsammans med min bästa vän och massa roliga övningar. Älskar att vara igång igen. Första passet med 4 kilos avklarad och det går sakta framåt, det känns så bra! Just nu halvsovandes på en ledarskapslektion. Träning väntar efter ytterligare en lektion och efter det väntar en helkväll med serier. Sovmorgon imorgon och ingen är gladare över det än jag! 

IT'S TIME

Igår var dagen med stort D, grundträningen drog igång! Nu är det dags för grisiga träningspass, månader av träningsvärk, floder av svett, blod & tårar och förhoppningsvis en jäkla massa endorfiner och lycka. Efter ett jättebra möte med Coach är jag mer än redo att tackla denna period som kommer bjuda på både det ena och det andra. Det är dags att hoppa upp en klass och bli F19, hur galet känns inte det? Dessutom är det dags att lägga trekiloskulan på hyllan, nu väntar nämligen seniorkulan, alltså fyra kilo. Skräckblandad förtjusning är känslan. Hur som haver är jag galet taggad och ser fram emot de kommande månaderna. Nytt friidrottsår nya möjligheter, lycka! 

En bra grundträningsperiod leder förhoppningsvis till lite mer utav detta.. Fingers crossed

EN VÄLBEHÖVD HELG


Célfie / obligatoriskt firande av kanelbullens dag!! / moi / mysig sushilunch med Agnes 

En alldeles fantastiskt fin helg i mina hemtrakter. Jag fick träffa både familj, släkt och vänner och hann med så mycket roligheter, med andra ord en väldigt intensiv helg. Inte helt ovant att allt omkring mig går i 110 och denna helg var inget undantag. Massa kvalitetstid med pappa i form av två fina kvällar, massa prat och skratt, besök hos gamlemormor, promenader, bullätande och övningskörning. Han är helt enkelt bäst. 18.56 rullade tåget hem igen och i sällskap med Linn och Niklas kändes det faktiskt riktigt bra att åka tillbaka och veta att dagen efter skulle grundträningen, aka det älskade helvetet dra igång igen! 
RSS 2.0