FRIIDROTTEN

En snabb sammanfattning av hur det har sett ut på friidrottsfronten sista tiden, mycket fina tävlingar och upplevelser.
 
Big Shot 29 Juli - Kungsträdgården
Efter att ha blivit inbjuden till att stöta kula mitt i kungsträdgården under Big Shot åkte jag och pappa upp till huvudstaden för en snabbvisit. En fin vinst i spöregn och en härlig upplevelse, så kul att få tävla mitt i stan. Resultatet blev 14,15, vilket kanske inte var till mitt största nöje, det var snarare nummerlapparna man fick!
 
Stockholm Bauhaus Athletics Youth 2 Augusti  - Stockholms Stadion 
Bara några dagar senare åkte vi upp till Stockholm igen, denna gång med sällskap av kusinerna med familj för att tävla Stockholm Bauhaus Athletics Youth på stadion. En riktigt rolig tävling där både jag och syster gjorde bra ifrån oss. Hon ett silver på ett nytt fint pers och jag ett guld på säsongens sämsta resultat. 
 
Seriematch 2 Division 1 16 Augusti- Linköping 
Tillsammans med laget skulle sista seriematchen genomföras, dessutom på hemmaplan. 10 poäng bakom ledande Helsingborg. Damklassen innebar 4 kiloskula, tre långa övertramp och ett halvbra godkänt på höga 12 meter räckte till en andraplats. Efter stafetten stod det klart att vi hade tagit in alla poäng på Helsingborg och där med VUNNIT division 1, med andra ord var vi nu klara för Lag-SM kval, helt galen känsla!
 
Junior SM 23 Augusti - Kalmar
Mitt första Junior-SM som 17 åring. Det genomfördes i Kalmar och på söndagen var det äntligen min tur efter tre dagars väntan. Går in och gör en riktigt dålig tävling. En bra stöt, vilket i och för sig räckte till ett SM-guld, men nöjd var jag inte. 14,83 är inte ett dålig resultat, men kände att det fanns så mycket mer den dagen då tekniken svek. Det positiva med tävlingen var dock vad som komma skulle.. 
 
UngdomsFinnkampen 11-13 September - Stockholms Stadion
Jag vart uttagen till att göra min första tävling iförd landslagskläder - en landskamp mot Finland, inget mindre än Finnkampen. Utan tvekan årets bästa helg. Så mycket skratt och pepp, massa nya vänner och en sån rolig tävling. Stötte helt okej och kom på en andra plats bakom en finska på 14,90, precis som jag var rankad.Jag lämnade stadion varken nöjd eller missnöjd, men otroligt tacksam för en jättefin helg. Det vill jag göra om. 
 
 
 


Kommentarer


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0