L'ALFÁS DEL PI 2015 - TRAININGCAMP

Tre väldigt förväntansfulla tjejer klev tillsammans med resten av Friidrottsgymnasiet ombord på en flight som skulle ta oss till Alicante i Spanien.
 
Den ca 4 timmar långa flygtiden bjöd på fantastisk utsikt och lite tid åt att fundera. Favomusiken i hörlurarna och jag kan stirra ut i timmar. 
 
Anlände till L'Alfás del Pi runt 16.00 på söndagen och checkade in på hotellet Albir Garden. Jag och Linnsan fick det bästa rummet, nyrenoverat och balkongen precis vid poolområdet, dröm.
 
Myste lite vid poolen i solnedgången. 
 
 Många finfina träningspass. Här onsdagens innefattande framåtkast, bakåtkast och ett brutalt styrkepass för bålen. Hade träningsvärk i fyra dagar, haha. 
 
Hittade ner till havet och hade där veckans helt klart finaste stund. Vågorna var i höjd med mig, vattnet lagom vårvarmt och stranden lång. Njöt till tusen till strandvakten hindrade mig från att hoppa i, dödliga maneter simmade nämligen intill strandkanten. Typiskt mig. 
 
 Hade på mig min nya solhatt i mängder, så så så nöjd. 
 
Doppa fossingarna i poolen var mycket uppskattat. Speciellt efter varma träningspass.
 
Veckan bjöd också på låååånga kulstötar. Äntligen säger jag bara. Från att inte kunna stöta alls till att stöta riiktigt fint känns så bra. 
 
 Åt såååå god glass, tre dagar i rad dessutom. 
 
Åt också de godaste ribsen jag någonsin ätit i gott sällskap. Mycket fin kväll. 
 
Här är vi, nästan hela gänget, sista kvällen.
 
 
 
 Tog farväl av en riktigt fin vecka. Dags att åka hem igen, och efter att klockan ring 03.00 gick bussen mot flygplatsen där planet mot Karlstad sedan lyfte. Efter en aningens skakig landning var vi hemma, bruna och glada.


Kommentarer


Frågor, åsikter eller tankar? Kommentera inlägget här:


Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mail: (Visas bara för mig!)

Din blogg eller hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0