12 TIMMAR KVAR TILL LOVSå här har det sett ut det senaste dygnet. En sista mysfrukost med min allra bästa vän Lisa, det kommer jag sakna, och henne med för den delen. Posande i nya favorittröjan, så fin och skön. Kvällen spenderades på sandgrund tillsammans med klassen som ett litet hejdå inför det stundande sommarlovet, så så mysigt. Och på tal om sommarlov är det inte mer än 12 timmar kvar tills jag har tagit lov och sitter i en bil på väg mot Stockholm. Fin start på lovet. Att säga hejdå kommer bli tufft, men å andra sidan väntar det som jag kämpat så för sedan augusti förra året. School's out for SUMMER!!

DE SISTA DAGARNA

Då de sista dagarna är skolfria har jag mer eller mindre redan gått på sommarlov, bara inte officiellt. På fredag är det avslutning och efter det väntar mer än två månaders ledighet. Wow, mitt sista sommarlov, den tanken är lite skrämmande. Hur som helst så spenderas dessa dagar tillsammans med vänner ute i solskenet, framför allt på kastplanen. Dessvärre har träningen gått allt annat än bra denna vecka, vilket är lite oroväckande inför helgens tävling, men när det väl gäller så brukar det som tur är släppa! Jag ser fram emot allt vad den närmsta tiden har att erbjuda, men tills dess fokuserar jag på att bara vara i nuet och ta vara på det sista av vad Karlstad har att erbjuda. 

Gårdagens fantastiska mys i solen med Linnsan! Frukter i mängder, högtalaren på hög volym och solen lös. Mmmm det var gött det!

SENASTE VECKAN


sommarglädje

Tävling i spöregn i Lerum. Trots det en andraplats för vårt damlag och en och en halv meters pers för mig med 4 kg kulan.

Bästa bästa bästa 

Glass i solen med min fina Linnea 

Volleybollturnering 2.0

Hängt massvis med Niklas, en av världens bästa vänner


Fått ett nytt köksbord!!

Glader

Myst med min fina Linn längs med älven i kvällssolen.

Utnyttjat selfieljuset i lägenheten till Max, haha 

SKOLÅRETS SISTA MÅNDAG

Hej, och förlåt för en tom vecka här på bloggen. Mycket i görningen innan jag äntligen kan ta ett efterlängtat sommarlov, som ska bli helt fantastiskt skönt kan jag lova. 
 
Sedan vi hördes sist har mycket hänt. Tre tävlingar och en skolvecka har hunnits med, och såklart en hel del träning, vänner och massa skratt. När det kommer till tävlingarna har jag vart lite här och där. Förra helgen var det Lerum på lördagen och Katrineholm på söndagen, båda två mycket fina tävlingar som gav mersmak inför tävlingen i Kil som genomfördes igår. Efter ett övertramp på en 15,70 stöt var jag allt annat än glad, men trots det hade jag flera av mitt livs längsta stötar under tävlingen så jag måste ändå erkänna att jag är nöjd. Vad det gäller den långa stöten är det bara att göra om och göra rätt. 
 
Friidrott är mer eller mindre vad allt kretsar kring i skrivande stund. Sommarlovets första dag, alltså fredag, bär det av till Huddinge för att tävla tillsammas med mamma och Millan, perfekt start på vad som verkar bli ett alldeles perfekt sommarlov. Detta har jag kämpat för hela året. Som jag skrev tidigare - livet börjar äntligen bli rättvist igen. Ha en fin måndag, pussar!!
RSS 2.0