TODAYSnabblunch på stan då matkön var aaaaalldeles för lång för Amanda och Linns tålamod. Istället tog vi bilen ner till stan för varsin sallad på Lilla Saluhallen, såå gott! En lektion senare hade vi slutat och en latte senare framför x antal avsnitt av nuvarande favoritserien Modern Family hoppade jag in i duschen. Efter det har middag gjorts och nu ska jag strax möta Niklas för lite häng innan jag möter mammsen i stan. Imorgon vankas tjejkväll på stan med henne och ingen är gladare över det än jag! Hoppas ni har världens bästa onsdag! 

FALL TIMEHöst 

TISDAG


Älska sovmorgon. Började dagen med kaffen i handen några extra minuter i sängen, fin start på dagen. Nu frukost och efter det mot skolan. En kort skoldag väntar innan min fina mamma kommer och stannar skolveckan ut, som jag har längtat efter detta. Ha en fin dag, pussar 

LATELY


Myst runt i nya favorit höst tröjan, stickat all the way // Bokat både tåg och boende inför en stundande konsert i huvudstaden om mindre än en månad. Imagine dragons står på scen och jag tar med mig två utav världens bästa vänner!

Mysfika - favoritlatten i höstvädret tillsammans med en fin vän // Hittat en ny och så enkel favvo-lunch. Lax med tomatpasta!

Hängt i Örebro under lördagen tillsammans med min fina Linn // Skaffat mig en ny höstfrisyr, lite kortare och till synes lite mörkare. Supernöjd! 

MORNING


Måndag - ny vecka, sista viloveckan, mamma kommer upp till Karlstad, helgen spenderas i Linköping. BRA vecka! Godmorgon

FRIIDROTTEN

En snabb sammanfattning av hur det har sett ut på friidrottsfronten sista tiden, mycket fina tävlingar och upplevelser.
 
Big Shot 29 Juli - Kungsträdgården
Efter att ha blivit inbjuden till att stöta kula mitt i kungsträdgården under Big Shot åkte jag och pappa upp till huvudstaden för en snabbvisit. En fin vinst i spöregn och en härlig upplevelse, så kul att få tävla mitt i stan. Resultatet blev 14,15, vilket kanske inte var till mitt största nöje, det var snarare nummerlapparna man fick!
 
Stockholm Bauhaus Athletics Youth 2 Augusti  - Stockholms Stadion 
Bara några dagar senare åkte vi upp till Stockholm igen, denna gång med sällskap av kusinerna med familj för att tävla Stockholm Bauhaus Athletics Youth på stadion. En riktigt rolig tävling där både jag och syster gjorde bra ifrån oss. Hon ett silver på ett nytt fint pers och jag ett guld på säsongens sämsta resultat. 
 
Seriematch 2 Division 1 16 Augusti- Linköping 
Tillsammans med laget skulle sista seriematchen genomföras, dessutom på hemmaplan. 10 poäng bakom ledande Helsingborg. Damklassen innebar 4 kiloskula, tre långa övertramp och ett halvbra godkänt på höga 12 meter räckte till en andraplats. Efter stafetten stod det klart att vi hade tagit in alla poäng på Helsingborg och där med VUNNIT division 1, med andra ord var vi nu klara för Lag-SM kval, helt galen känsla!
 
Junior SM 23 Augusti - Kalmar
Mitt första Junior-SM som 17 åring. Det genomfördes i Kalmar och på söndagen var det äntligen min tur efter tre dagars väntan. Går in och gör en riktigt dålig tävling. En bra stöt, vilket i och för sig räckte till ett SM-guld, men nöjd var jag inte. 14,83 är inte ett dålig resultat, men kände att det fanns så mycket mer den dagen då tekniken svek. Det positiva med tävlingen var dock vad som komma skulle.. 
 
UngdomsFinnkampen 11-13 September - Stockholms Stadion
Jag vart uttagen till att göra min första tävling iförd landslagskläder - en landskamp mot Finland, inget mindre än Finnkampen. Utan tvekan årets bästa helg. Så mycket skratt och pepp, massa nya vänner och en sån rolig tävling. Stötte helt okej och kom på en andra plats bakom en finska på 14,90, precis som jag var rankad.Jag lämnade stadion varken nöjd eller missnöjd, men otroligt tacksam för en jättefin helg. Det vill jag göra om. 
 
 
 

TILLBAKA

Samtidigt som några av livets hittills största händelser inträffade gapade bloggen tom, tyvärr. Men så är det ibland, livet kommer mellan. Sedan jag skrev något här senast har det hänt SÅ mycket. Ett sommarlov har flugit förbi på ett knappt ögonblick, gymnasiets tredje och sista år har dragit igång, jag har tagit mitt tredje SM-guld och jag har gjort LANDSLAGSDEBUT!! Det är helt sjukt vilken drömsommar det har varit. Tyvärr tyvärr är den redan över och hösten närmar sig för var dag, kallare morgnar, mörkare löv och en hel del regn, men det har väl sin charm det med. Med höst kommer även grundträning. En vecka kvar är vad jag har innan gristräningen börjar. Två av tre viloveckor är avklarade varav en spenderades magsjuk. Nu ser jag fram emot allt vad hösten har att erbjuda!
RSS 2.0